Skype Me™!
.


Sorrend
510,000 EUR
sunestates
Azonosító : TTV700
Kategória : Új építésű ingatlan
Tipus : Villa
Ország : Spanyolország
Régió : Costa del Sol
Város : Mijas Costa
Cím : La Cala de Mijas
Részletek

Marbella város szívétől alig 20 percre, La Cala települést körülölelő, gyönyörű természeti közegben létesült a 33  prémium villából álló luxus komplexum, ahol még tervezőasztalról is elérhetők ingatlanok a tulajdonos elvárásaihoz igazítva.

 

A lakónegyed az öt csillagos szállodával is büszkélkedő  La Cala Resort területén áll, mely a három championship golfpályájával ez egyik legnagyobb golflétesítmény Spanyolországban, továbbá spa és más sport szolgáltatásokat is kínál.

 

Az őrzéssel és zárt kapukkal ellátott komplexumban a villák 1200 - 1600 nm nagyságú telekkel rendelkeznek,  az ingatlanok belső alapterülete 400 - 430 nm valamint 171 -195 nm terasz kapcsolódik hozzájuk.

 

A pazar villák több model szerint állnak rendelkezésre 3, 4, 5, 6 hálószobával és 3, 4, 5 fürdőszobával ellátottak, konyhagéppekkel,  padlófütéssel, légkodicionálással és szolárpanelekkel felszereltek.

 

A saját medencével ellátott, exkluzív ingatlan modern architektúrája lenyűgöző, nyitott térkialakítás, keretmentes, nagy felületű ablakok, elegáns, exkluzív anyagok, magas komfortszint jellemzi.

 

A lakópark gyönyörűen parkosított, fedett, fűtött medencével, edzőteremmel, pezsgőfürdővel, spa szolgáltatásokkal  kényeztet.

 

A prémium villák  vételára 510.000  EUR összegtől kezdődik modeltől  függően, tervezőasztalról való vásárlás esetén pedig 18 hónapot vesz igénybe az ingatlanok kivitelezése.

 

További pontos és részletes információkat nyújtunk elérhetőségeinken, keressen bizalommal.


Jellemzők
Parkoló Légkondicionáló Tengerpart közeli
Erkély / Terasz Teljesen felszerelt konyha Kert
Saját terasz / erkély
Képek
560,000 EUR
sunestates
Azonosító : TTV600
Kategória : Új építésű ingatlan
Tipus : Sorház
Ország : Spanyolország
Régió : Costa del Sol
Város : Mijas Costa
Cím : La Cala de Mijas
Részletek

La Cala de Mijas sétatávolságra található a tengerparttól, a promenádtól.  Kivételes szépségű elhelyezkedést nyújt az új építésű, exkluzív komplexum számára,  melyben még megvásárolható néhány sorház.

 

Az ingatlanok mindegyike a parkosított és három medencével is ellátott közösségi területre néz valamint tengeri és mediterrán panorámával kényeztet.

 

További különlegessége a három szinten kialakított sorházaknak, hogy a tetőszoláriumban saját, panorámás medence nyújt felfrissülést.

 

Az ingatlanok eltérő modelek alapján  180 nm alapterületen  2, 3 vagy 4 hálószobát  és 2 -3 fürdőszobát kínálnak alaprajztól függően. A szuterénben 2 gépjármű részére mélygarázs és tároló áll rendelkezésre.

 

Marbella és Malaga közelségének köszönhetően  tökéletesen ötvözik a mindennapok  az izgalmas városi létformát a természet kínálta kikapcsolódási lehetőségekkel.

 

Korszerű dizájn és jó minőségű építési kivitelezés jellemzi a sorházakat, melyek vételára  560.000  EUR összegtől kezdődik.

 

A modelekről alaprajzokkal és részletes információkkal rendelkezünk, keressen bizalommal elérhetőségeinken.


Jellemzők
Parkoló Tengerpart közeli Tengerre néző
Erkély / Terasz Saját terasz / erkély
Képek
865,000 EUR
sunestates
Azonosító : TTV400
Kategória : Új építésű ingatlan
Tipus : Villa
Ország : Spanyolország
Régió : Costa del Sol
Város : Marbella
Cím : Atalaya
Részletek

Egy új, 18 luxus villából álló komplexumban eladó még néhány gyönyörű ingatlan saját medencével.

 

A modern és andalúz stílusjegyeket harmónikusan ötvöző villák kb. 600 nm telekkel rendelkeznek és kb. 300 nm alapterületen kínálnak 3 - 5 hálószobát és 3 -4  fürdőszobát modeltől függően, több szinten kialakítva.

 

Néhány ingatlan még tervezőasztalról is elérhető rugalmasabban igazodva a tulajdonos elvárásaihoz a kivitelezés folyamán.

 

A prémium otthonokban kb. 100 nm alapterületű szuterén található illeve kb. 35 nm saját medencével kényeztetnek.

 

Korszerű dizájn, andalúz elemek,  exkluzív magánszféra, elegáns, minőségi anyagfelhasználás és átgondolt térelrendezés jellemzi az impozáns ingatlant.

 

Costa del Sol szívében, Marbella és Estepona határán minőségi szórakozást és kényelmet biztosít az elhelyezkedése.

 

Pontos információkkal a luxus villákról készséggel állunk rendelkezésre elérhetőségeinken.


Jellemzők
Parkoló Tengerpart közeli Tengerre néző
Erkély / Terasz Kert Saját terasz / erkély
Képek
895,000 EUR
sunestates
Azonosító : TTV200
Kategória : Új építésű ingatlan
Tipus : Villa
Ország : Spanyolország
Régió : Costa del Sol
Város : Marbella
Cím : Marbella
Részletek

Marbella és Mijas határán található a 21 ultramodern villából álló, presztízs komplexum.  Prémium  elhelyezkedése a szomszédos golfpályának, Cabopino tengerpartjának és a kikötő közelségének is köszönhető.

 

Mindegyik luxus villa gyönyörű tengeri panorámával kényeztet.

 

A lenyűgöző ingatlanok kb. 300 nm alapterületen, három szinten,  három eltérő model szerint  3-4 hálószobával, 3-4 fürdőszobával és természetes fénnyel rendelkező szuterénnel  kialakítottak.

 

Nyitott térkialakítás, természetes fényben gazdag belső terek, letisztult, modern dizájn, minőségi anyagfelhasználás és elegancia jellemzi az otthonokat, melyek közül még néhány tervezőasztalról is elérhető a megrendelő elvárásaihoz rugalmasabban igazodva a kivitelezés során.

 

A prémium villák kb. 500 nm telekkel rendelkeznek, saját medence és parkosított udvar tartozik az ingatlanhoz.

 

A még értékesítés alatt álló, exkluzív ingatlanok vételára 1.190.000 - 1.215.000 EUR között található.

 

Készséggel szolgálunk részletes és pontos információkkal a projektről, a felszereltségről stb. illetve  alaprajzzal állunk rendelkezésre elérhetőségeinken.


Jellemzők
Parkoló Tengerpart közeli Tengerre néző
Erkély / Terasz Kert Saját terasz / erkély
Képek
1,315,000 EUR
sunestates
Azonosító : TTV100
Kategória : Új építésű ingatlan
Tipus : Villa
Ország : Spanyolország
Régió : Costa del Sol
Város : Marbella
Cím : Marbella
Részletek

Akár tervezőasztalról is elérhető még néhány prémium ingatlan a 35 ultramodern villából álló komplexumban.

 

A luxus ingatlanok 650 nm telekkel rendelkeznek, két eltérő belső alapterületet kínáló model szerint 3 - 5 hálószobával,  saját medencével kialakítottak.

 

A presztízs lakónegyed 24 órás őrzéssel, saját klubházzal, spa szolgáltatásokkal, fedett, fűtött medencével, pezsgőfürdővel és edzőteremmel ellátott.

 

Kivételes elhelyezkedés, gyönyörű dizájn, lenyűgöző, modern architektúra és elegáns anyagok  jellemzik a fényűző otthont, mely exkluzív magánszférát biztosít egy magas komfortszintet nyújtó komplexumban.

 

A nyitott térkialakítás és a keretmentes, nagy felületű nyílászárók maximalizálják a természetes fényt a belső terekben.

 

A villák többsége délnyugati fekvésű, melynek köszönhetően csodás panorámát nyújtanak a La Concha hegyre, Puerto Banús presztízs értékű negyedére ellátást engedve akár Gibraltárig.

 

Pontos alaprajzokkal és részletes információkkal a kivitelezéssel és felszereltséggel kapcsolatban készséggel állunk rendelkezésre elérhetőségeinken.


Jellemzők
Parkoló Tengerpart közeli Erkély / Terasz
Kert Saját terasz / erkély
Képek
2,250,000 EUR
sunestates
Azonosító : NL562
Kategória : Új építésű ingatlan
Tipus : Villa
Ország : Spanyolország
Régió : Costa del Sol
Város : Marbella
Részletek

Az igényesen kialakított, 6 hálószobás, 6 fürdőszobás, panorámás villa olasz neo klasszikus stílusban épült az El Parasio Alto exkluzív lakóövezetben, kilátással a golfpálya zöldjére valamint a tengerre és La Concha szikláira.

 

A beléptető rendszeren áthaladva lenyűgöző, mediterrán növényekkel díszített út vezet a villa bejáratához, mely 2000 nm telken létesült és 933 nm belső alapterülettel rendelkezik.

 

A barokk stílusú mennyezet art deco csillárral díszített, a bejárati folyosó márvány padlóburkolattal és lenyűgöző, márvány oszlopokkal kialakított.

 

A belső teret márványoszlopok tagolják leválasztva az étkezőt és a nappalit, ahol beépített világítás és mozaikos kialakítású kandalló is található.

 

A hatalmas ablakok és ajtók a tágasság és a természet közeli élmény luxusát fokozzák, az első emeleti teraszról pedig lenyűgöző kilátás nyílik a csodálatos kertekre, medencére és a tengerre.

 

A prémium ingatlan 256 nm alapterületen teraszkapcsolattal rendelkezik. Luxus Mayfair elemekkel díszített konyha központi szigetegységgel, magas minőségű burkolatokkal és prémium kategóriás konyhagépekkel kialakított.

 

A lift valamint a vörös szőnyeggel borított márvány lépcső vezet az első emeletre. Az emeleten található lakosztály mahagóni fa falburkolattal, kandallóval és tudor stílusú, boltíves, mahagóni magas mennyezettel készült, öltözőszoba, valamint klasszikus, olasz márványos, fehér fürdőszobával rendelkezik.

 

A tágas tolóajtók a hálószoba teraszához vezetnek, ahonnan végtelen kilátás nyílik a Földközi-tengerre.

 

A lift segítségével is megközelíthető a vendégszoba és személyzeti lakrész, mely saját terasszal és kerttel rendelkezik.

 

A villában szauna, relaxációs és terápiás területek, házimozi, saját borospince kényeztet illetve 4 gépkocsi számára  garázs áll rendelkezésre.


Jellemzők
Parkoló Légkondicionáló Tengerpart közeli
Tengerre néző Erkély / Terasz Teljesen felszerelt konyha
Internet
Képek

SPANYOL INGATLAN 0-24 ÓRÁS INFO VONAL: +34 666 142 100

SPANYOL INGATLAN 0-24 ÓRÁS INFO VONAL: +36 70 944 69 60

SPANYOL INGATLAN 0-24 ÓRÁS SKYPE "ROBERTLUCSKAI"

COSTA BLANCA, COSTA CALIDA ÉS COSTA DEL SOL INGATLANOK

costa blanca guide

costa calida guide

costa del sol guide

This Browser is not good enough to show HTML5 canvas. Switch to a better browser (Chrome, Firefox, IE9, Safari etc) to view the contect of this module properly

VIP LUXUS SPANYOL INGATLAN AJÁNLATUNK

Costa Blanca - Benidorm - MAR200
Costa Blanca - Benidorm - MAR200

Apartman Új építésű ingatlan
Benidorm, Costa Blanca
Benidorm
1,200,000 EUR
Részletek
Costa Blanca - Benidorm - BF22
Costa Blanca - Benidorm - BF22

Apartman Új építésű ingatlan
Benidorm, Costa Blanca
Benidorm
839,000 EUR
Részletek
Costa Blanca - Benidorm - BCA33
Costa Blanca - Benidorm - BCA33

Villa Új építésű ingatlan
Benidorm, Costa Blanca
Benidorm
339,000 EUR
Részletek
Costa Blanca - Benidorm - BCA32
Costa Blanca - Benidorm - BCA32

Villa Új építésű ingatlan
Benidorm, Costa Blanca
Benidorm
335,000 EUR
Részletek