Skype Me™!
.


0-24 ÓRÁS INFORMÁCIÓS SZÁMAINK:

+36 70 944 6960 (Viber is) & +34 666 142 100 (WhatsApp is)

Új építésű spanyol ingatlan kínálatunkhoz kattintson ide!

 

SPANYOL INGATLAN - COSTA BLANCA INGATLAN - COSTA CALIDA INGATLAN - COSTA DEL SOL INGATLAN - KÜLFÖLDI INGATLAN - TENGERPARTI INGATLAN

 

SPANYOL INGATLAN VÁSÁRLÁS, BEFEKTETÉSEK


Irodánk Spanyolországban található. Tudjuk, hogy csak az ismeri igazán Spanyolországot, a spanyol ingatlanokat, helyi fejlesztőket és jogviszonyokat, aki itt él. Spanyolországban élő magyarként a napi tapasztalatainknak köszönhetően a spanyol ingatlan értékesítési szolgáltatásokon túl jóval többet és jóval nagyobb biztonságérzetet tudunk nyújtani vásárlóink számára. A spanyol ingatlan tulajdonosok távollétében is mi itt vagyunk, spanyol nyelvtudással, Spanyolországban, közel a spanyol otthonukhoz.

 

Costa Blanca, Costa Calida és Costa Del Sol partjainál kínálunk eladó, tengerparti spanyol ingatlanokat, új építésű spanyol házakat és használt spanyol lakásokat tengeri panorámával, akár luxus lakóparkokban vagy golfpályákon. A spanyol ingatlan vásárlás folymatában kellemes bizalmi légkört, folyamatos elérhetőséget és teljes körű segítséget nyújtunk  eladó spanyol ingatlant kereső családoknak és cégeknek.

 

A spanyol ingatlanok vásárlásához fix kamatozású hitelkonstrukciók jelenleg 3 - 4 % hitelkamattal igényelhetők. Magyar nyelven biztosítjuk az ingatlanirodai és ügyvédi szolgáltatásokat Spanyolországban ( spanyol ingatlan adásvétel, cégalapítás, bankszámlanyitás stb.)

 

A nem kulcsrakész, új spanyol ingatlanok kivitelezési folyamatát követjük és dokumentáljuk a vásárlónk felé, kérés és ízlés szerint berendezzük, bútorozzuk. A vásárlást követően is igény szerint folyamatos figyelmet szentelünk Spanyolországban ügyfeleink otthonainak: a spanyol ingatlan karbantartása, postakezelés, design, bérbeadáshoz engedélyek stb.

 

Majd 10 éves külföldi ingatlan értékesítési múlttal, egyedülálló módon kínálunk Costa Blanca, Costa Calida és Costa Del Sol partjainál professzionális spanyol ingatlan értékesítési tevékenységet. Kivételes szakértelemmel és bőséges tengerparti spanyol ingatlan kínálattal rendelkezünk az új építésű, modern és minőségi megoldásokkal kivitelezett külföldi ingatlanok világában.

 

Büszkék vagyunk a spanyol ingatlan tulajdonos ügyfeleinkkel való hosszú távú kapcsolatainkra és vásárló családok és cégek elismeréseire.

 

Új építésű tengerparti spanyol luxus villa

 

TENGERPARTI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, SPANYOL INGATLAN  - COSTA BLANCA - COSTA CALIDA - COSTA DEL SOL

 

Új építésű, spanyol ingatlan kínálatunk a tengerparton egyedülálló, a legújabb  ingatlan fejlesztéseket Spanyolországban jól ismerjük. Pazar spanyol villákat értékesítünk prémium golfpályákon és panorámás lakásokat a spanyol tengerpartokon.

 

Áraink minden esetben megegyeznek a spanyol ingatlanfejlesztők által nyújtott, közvetlen eladási árakkal.


Ugyanakkor ingatlanjogi segítséget nyújtunk Spanyolországban, magyar nyelven biztosítjuk számos spanyol ingatlan közötti választás lehetőségét és a vásárlás biztonságát. A vásárlóink érdekei számunkra a legfontosabbak, ez előbbi profillal egy spanyol ingatlanfejlesztő nem rendelkezik.

 

 

KÜLFÖLDI INGATLAN BEFEKTETÉS

 

A honlapunkon található spanyol ingatlanok Costa Blancán, Costa Calidán és Costa Del Sol tengerpatjain, Alicante környékén, Benidorm városában, La Mangán, Malagán, Marbellán elérhetőek, a kínálatunk folyamatosan frissül.

 

A Sunestates nem adatbázis, hanem külföldi ingatlan vásárlások, új építésű spanyol ingatlanok szakértő irodája. Ha kínálatunkban aktuálisan nem szerepel, felkutatjuk az eladó spanyol, tengerparti lakást, új építésű házat vagy villát Spanyolországban, melyre vágyik.

 

Spanyolországban otthon vagyunk. Ha külföldi ingatlant szeretne vásárolni kellemes, bizalmi légkörben szakértelemmel,  majd Spanyolországban a vásárlást követően további figyelemre van szüksége részünkről a spanyol ingatlanához, magyar nyelven és személyre szabott szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre Costa Blanca, Costa Calida és Costa del Sol tengerpartjain.

 

SPANYOL INGATLAN 0-24 ÓRÁS INFO VONAL: +34 666 142 100

SPANYOL INGATLAN 0-24 ÓRÁS INFO VONAL: +36 70 944 69 60

SPANYOL INGATLAN 0-24 ÓRÁS SKYPE "ROBERTLUCSKAI"

COSTA BLANCA, COSTA CALIDA ÉS COSTA DEL SOL INGATLANOK

costa blanca guide

costa calida guide

costa del sol guide

This Browser is not good enough to show HTML5 canvas. Switch to a better browser (Chrome, Firefox, IE9, Safari etc) to view the contect of this module properly

VIP LUXUS SPANYOL INGATLAN AJÁNLATUNK

Costa Blanca - Benidorm - MAR200
Costa Blanca - Benidorm - MAR200

Apartman Új építésű ingatlan
Benidorm, Costa Blanca
Benidorm
1,200,000 EUR
Részletek
Costa Blanca - Benidorm - BF22
Costa Blanca - Benidorm - BF22

Apartman Új építésű ingatlan
Benidorm, Costa Blanca
Benidorm
707,604 EUR
Részletek
Costa Blanca - Benidorm - BCA33
Costa Blanca - Benidorm - BCA33

Villa Új építésű ingatlan
Benidorm, Costa Blanca
Benidorm
339,000 EUR
Részletek
Costa Blanca - Benidorm - BCA32
Costa Blanca - Benidorm - BCA32

Villa Új építésű ingatlan
Benidorm, Costa Blanca
Benidorm
335,000 EUR
Részletek