Új építésű

Costa del Sol - Benehavis - WY160

€413,000

Benehavis

Benehavis

sqf 136 m2
Új építésű prémium apartman
3 Hálószoba
2 Fürdő

Prémium komplexumban, gyönyörű, mediterrán természeti közegben 3 hálószobás, 2 fürdőszobás, panorámás luxus lakások vásárolhatók.  

Az új építésű, exkluzív lakások 139 -143 nm belső alapterületen nyújtanak stílusos életvitelt és kb. 63 nm nagyságú, déli fekvésű terasszal rendelkeznek.

Az elegáns lakás tágas szobákat és modern elosztást, amerikai stílusú, teljesen berendezett konyhát kínál valamint légkondicionálással, fürdőszobákban padlófűtéssel, szolár panelekkel ellátott.  

A minőségi elvárások szerint kivitelezett ingatlan energetikai besorolása B.

A prémium komplexumban 96 lakás  található az épület 4 szintjén, mindegyik 3 hálószobával, 2 fürdőszobával  és hatalmas terasszal rendelkezik, fantasztikus tengeri panorámát nyújtva illetve kilátással a környező golfpálya zöldjére és a mediterrán tájra.  

Lenyűgöző panorámával kényeztetnek a tetőszoláriummal kialakított penthouse lakások a legfelső szinten. A zárt lakóparkban közösségi medence és mediterrán kertek szolgálják a tulajdonosok kényelmét.

A luxus ingatlanok vételára 413.000 - 655.000  EUR összeg között található a komplexumban való elhelyezkedésük szerint változva.  Az ár tartalmazza a parkolóhelyet és a tulajdonosi tárolót.  

További részletes információkért a még megvásárolható prémium lakásokról keressen elérhetőségeinken bizalommal.

Energetikai besorolása: B

EMI Calculator

Jellemzők

  • Terasz
  • Parkoló
  • Légkondicionálás
  • Erkély
  • Tengeri panoráma

Térkép