Új építésű

Costa Calida - Balsicas - AU11

€85,000

Balsicas

Sierra Golf

sqf 70 m2
Új építésű sorház
2 Hálószoba
1 Fürdő

A New Sierra Golf nemzetközi golf lakóparkban fantasztikus áron vásárolható még néhány értékesítés alatt álló, újépítésű, mediterrán stílusú ingatlan. A nyugodt, a golfpálya szolgáltatásaival gazdagított környezetben található ingatlan kb. negyed órára fekszik a homokos tengerparttól, a Mar Menor gyógyászati értékekkel bíró, kellemes vizétől, valamint a régió legnagyobb bevásárlóközpontjától.

A  három szinten, 70 nm alapterületen, 2 hálószobával és egy fürdőszobával kialakított sorházak különlegessége a szuterén, ahol további szoba vagy lakrész kialakítható.

A földszinten világos nappali, étkező, mosókonyha található valamint lépcsősor vezet a szuterénhez. Az emeleten kapott helyet a két saját gardróbbal ellátott hálószoba, fürdőszoba, valamit a felső szinten a panorámás tetőszolárium. Az udvar lehetővé teszi egy saját medence elhelyezését is. A még megvásárolható sorházak vételára 85.000 EUR összegtől kezdődik adottságaiktól függően.

Golf Akadémia, közösségi medence, klubház, étterem és kávézó szolgálja a mindennapok kényelmét illetve a környék kiváló adottságokkal rendelkezik  sportoláshoz, túrázáshoz, a szabadidő aktív eltöltéséhez. A komplexumtól alig fél órára található a Murcia Nemzetközi Repülőtere. Alicante Nemzetközi Repülőtere is egy órán belül megközelíthető.

További kérdésekkel kapcsolatban készséggel állunk rendelkezésre elérhetőségeinken.

Energetikai besorolása: E

EMI Calculator

Jellemzők

  • Kert
  • Terasz
  • Parkoló
  • Erkély
  • Golfpálya
  • Közösségi medence

Térkép