Új építésű

Costa Calida - Balsicas - AU14

€115,000

Balsicas

Sierra Golf

sqf 90 m2
Új építésű villa
2 Hálószoba
2 Fürdő

A New Sierra Golf nemzetközi golf lakóparkban fantasztikus áron vásárolható még néhány értékesítés alatt álló, újépítésű, mediterrán stílusú villa. A nyugodt, a golfpálya szolgáltatásaival gazdagított környezetben található ingatlan kb. negyed órára fekszik a homokos tengerparttól, a Mar Menor gyógyászati értékekkel bíró, kellemes vizétől, valamint a régió legnagyobb bevásárlóközpontjától.

A villa kivételes adottságú a 89 nm alapterületű szuterénnek köszönhetően, ahol saját lakrész is kialakítható. A  földszinten világos nappali, különálló konyha, hálószobák beépített gardróbbal és fürdőszoba található valamint belső lépcsősor vezet az emeleti, panorámás teraszra. Lehetőség van a teraszok üvegfelületekkel való beépítéséhez. A villa 250 nm telekkel rendelkezik és az udvar  adottságai lehetővé teszik egy saját medence elhelyezését is.

A még megvásárolható villák vételára 115.000 EUR összegtől kezdődik.

Golf Akadémia, közösségi medence, klubház, étterem és kávézó szolgálja a mindennapok kényelmét illetve a környék kiváló adottságokkal rendelkezik  sportoláshoz, túrázáshoz, a szabadidő aktív eltöltéséhez. A komplexumtól alig fél órára található a Murcia Nemzetközi Repülőtere.  Alicante Nemzetközi Repülőtere is egy órán belül megközelíthető. 

További kérdésekkel kapcsolatban készséggel állunk rendelkezésre elérhetőségeinken.

Energetikai besorolása: E

EMI Calculator

Jellemzők

  • Kert
  • Terasz
  • Parkoló
  • Golfpálya
  • Közösségi medence

Térkép