Új építésű

Costa del Sol - Mijas - TTV800

€459,000

Mijas

Calahonda

sqf 160 m2
Új építésű luxus sorház
3 Hálószoba
3 Fürdő

Calahonda szívében, sétatávolságra  a legfontosabb szolgáltatóktól, közel a tengerparthoz létesült a 48 kivételes adottságokkal rendelkező sorházból álló, új komplexum.

A lakópark 3300 nm alapterületen egy trópusi kert hangulatát nyújtja, medencével, edzőteremmel pihenő - és napozóhelyekkel kényeztet valamint concierge szolgáltatás, karbantartó személyzet  és 24 órás őrzés áll rendelkezésre.

A sorházak 4 szinten kialakítottak, 160 nm alapterületen 3 hálószobát és 3 fürdőszobát kínálnak és  tágas, akár 75 nm nagyságú terasszal rendelkeznek valamint kerttel. A legfelső szinten panorámás tetőszolárium kínál gyönyörű kilátást, mely pergolával is ellátott, illetve a szuterénben 2 gépjármű számára parkolóhely  és tulajdonosi tároló található.

A természetes fény belső terekben való maximalizálását a hatalmas üvegfelületek, a keretmentes, nagy felületű nyílászárók és a nyitott térkialakítás biztosítják.

Az exkluzív komplexumot modern architektúra, minőségi anyagok, magas komfortszint jellemzi.

A még megvásárolható tengerparti sorházak vételára 459.000 - 511.000  EUR összeg között található alaprajztól függően, mely ár tartalmazza a légkodicionálás kialakítását, a fürdőszobák padlófűtését  és a konyhagépeket is.

További pontos és részletes információkat nyújtunk az új sorházakkal kapcsolatban elérhetőségeinken.

Energetikai tanúsítvány folyamatban

EMI Calculator

Jellemzők

  • Terasz
  • Parkoló
  • Légkondicionálás
  • Erkély
  • Tároló
  • Közösségi medence

Térkép