Új építésű

Costa Blanca - Las Colinas Golf - SG101

€815,000

San Miguel de Salinas

Las Colinas Golf

sqf 164 m2
Új építésű prémium villa
3 Hálószoba
2 Fürdő

A Las Colinas Golf Country Club Spanyolország egyik vezető, számos rangos díjjal kitüntetett golfklubja és prémium resort lakóparkja, mely modern, luxus ingatlanokat és akár ultraluxus kivitelezési megoldásokat kínál.

2010 évben történt megnyitása óta világszínvonalú golfpályájának, szolgáltatásainak köszönhetően népszerűsége Európán belül és kívül is folyamatosan nő.

A páratlan egyediségű, pazar villa a klubház közelében található, elhelyezkedésénél fogva is kényelmet nyújtva az aktív életvitelhez.

Az exkluzív otthonok eltérő modell alapján készülnek.

A még megvásárolható, reprezentatív villák alapjellemzői:

164 nm alapterületen, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba elosztással, 721 nm telekkel 815.000 EUR vételártól

A külső területek három szinten kerültek kialakításra terasszal, saját feszített víztükrű medencével, parkolóval és tulajdonosi tárolóval. 

A belső dizájn legapróbb részleteiben megmutatkozó kifinomultság elvarázsol: terméskő burkolatok, a fa természetessége valamint a hatalmas panoráma ablakokon át beszűrődő természetes fény és mediterrán táj látványa élettel tölti meg a luxus otthont.

A magas minőségben történt kivitelezést az élet mindennapi luxusát nyújtja a "mindent egy szinten koncepció" alapján. A hálószobák saját fürdőszobával rendelkeznek, hatalmas gardróbszoba áll rendelkezésre és mind az amerikai stílusú konyhából, mind az étkezőből panoráma tárul a természetre.

Az elegáns lakótereket biztonság, minőség és kényelem jellemzi. A modernitás és a mediterrán hangulat harmóniára talál az enteriőrben.

Az ingatlan okos otthon rendszerrel felszerelt.

A luxus villa zöld környezetben fekszik, mediterrán fenyőkkel és pálmákkal körbevéve, csodás panorámát kínálva a golfpályára, a tengerre és a környező narancsligetekre.

Costa Blanca  finom homokos tengerpartjai és a Campoamor kikötő kiváló éttermei kb. 10-15 perc alatt elérhetők, ahogy a Zenia Boulevard bevásárlóközpont több mint 150 szolgáltatója is.

Alicante Nemzetközi Repülőtér pedig kb. 45 perc távolságra fekszik.

A luxus villáról további részletes információt nyújtunk elérhetőségeinken.

Energetikai besorolása: A

EMI Calculator

Jellemzők

  • Kert
  • Terasz
  • Zárt parkoló
  • Saját medence
  • Légkondicionálással
  • Erkély
  • Saját tároló
  • Golfpálya

Térkép