Új építésű

Costa Blanca - Las Colinas Golf - JA20

€279,000

San Miguel de Salinas

Las Colinas Golf

sqf 117 m2
Új építésű prémium apartman
3 Hálószoba
2 Fürdő

A Las Colinas Golf Country Club Spanyolország egyik vezető, számos rangos díjjal kitüntetett golfklubja és resort lakóparkja, mely modern, luxus ingatlanokat és akár ultraluxus kivitelezési megoldásokat kínál.  

2010 évben történt megnyitása óta világszínvonalú golfpályájának, szolgáltatásainak köszönhetően népszerűsége Európán belül és kívül is folyamatosan nő. Még megvásárolható néhány új, luxus lakás, melyek 117 nm alapterülettől 3 hálószobával, 2 fürdőszobával rendelkeznek. A prémium ingatlanok tágas tereket, magas minőségben történt kivitelezést és az élet mindennapi luxusát nyújtják.  

Az exkluzív, déli fekvésű ingatlanokhoz 21 - 75 nm alapterületen terasz valamint a földszinti lakásokhoz 60-285 nm nagyságú saját kert tartozik. Az épületben való elhelyezkedésüktől függően a modern lakások 279.000 - 395.000 EUR vételár között vásárolhatók meg. A közösségi terület mediterrán növényekkel parkosított és medencével, gyermek játszótérrel ellátott.  

A pazar ingatlan hatalmas gardróbokkal készült és okos otthon rendszerrel felszerelt. A komplexum zöld környezetben fekszik mediterrán fenyőkkel és pálmákkal körbevéve, csodás panorámát kínálva a tengerre és a környező narancsligetekre.  

Costa Blanca  finom homokos tengerpartjai és a Campoamor kikötő kiváló éttermei kb. 10-15 perc alatt elérhetők, ahogy a Zenia Boulevard Bevásárlóközpont több mint 150 szolgáltatója is. Alicante Nemzetközi Repülőtér pedig kb. 45 perc távolságra fekszik. A luxus lakásokról további részletes információkat nyújtunk elérhetőségeinken.

Energetikai tanúsítvány folyamatban

EMI Calculator

Jellemzők

  • Kert
  • Terasz
  • Zárt parkoló
  • Padlófűtés
  • Légkondicionálással
  • Tengeri panoráma
  • Golfpálya

Térkép