Új építésű

Costa Blanca - Las Colinas Golf - JA260

€246,000

San Miguel de Salinas

Las Colinas Golf

sqf 105 m2
Új építésű prémium apartman
2 Hálószoba
2 Fürdő

Gyönyörű zöld környezetben eladó még néhány luxus lakás, melyek 105 nm alapterülettől 2 vagy 3 hálószobával, 2 fürdőszobával rendelkeznek. A prémium ingatlanok tágas tereket, magas minőségben történt kivitelezést és az élet mindennapi luxusát nyújtják.  

A Las Colinas Golf Country Club területén található a projekt, mely Spanyolország egyik vezető, számos rangos díjjal kitüntetett golfklubja és resort lakóparkja. A golfpálya lakónegyedeiben modern, luxus ingatlanokat és akár ultraluxus kivitelezési megoldásokat kínálnak.  

A Club 2010. évben történt megnyitása óta világszínvonalú golfpályájának, szolgáltatásainak köszönhetően népszerűsége Európán belül és kívül is folyamatosan nő.   

A projekt 3 épületben kínál összesen 51 modern apartmant és a 2. fázis értékesítése zajlik.

Az exkluzív, déli fekvésű ingatlanokhoz 86 nm alapterületen terasz valamint a földszinti lakásokhoz 60-285 nm nagyságú saját kert tartozik. Az épületben való elhelyezkedésüktől függően a modern lakások 246.000 EUR vételártól vásárolhatók meg. A közösségi terület mediterrán növényekkel parkosított és medencével, gyermek játszótérrel ellátott.  

A pazar ingatlan hatalmas gardróbokkal készült és okos otthon rendszerrel felszerelt. A komplexum mediterrán fenyőkkel és pálmákkal körbevett és csodás panorámát kínál a tengerre és a környező narancsligetekre.  

Costa Blanca finom homokos tengerpartjai és a Campoamor kikötő kiváló éttermei kb. 10-15 perc alatt elérhetők, ahogy a Zenia Boulevard Bevásárlóközpont több mint 150 szolgáltatója is.

Alicante Nemzetközi Repülőtér pedig kb. 45 perc távolságra fekszik. A luxus lakásokról további részletes információkat nyújtunk elérhetőségeinken.

Energetikai tanúsítvány folyamatban

EMI Calculator

Jellemzők

  • Kert
  • Terasz
  • Zárt parkoló
  • Légkondicionálással
  • Tengeri panoráma
  • Golfpálya
  • Közösségi medence

Térkép