Álom otthon luxus kivitelben

Campoamor presztízs, modern villa negyedében, prémium elhelyezkedéssel épül egy mindössze öt dekoratív villából álló, exkluzív projekt.

A kivitelezés várható befejezése 2023 június.

Kivételes lehetőséget jelent viszont a 3. számú villa mindazok számára, akik még az idei évben vágynak egy impozáns, családi nyaralóra Costa Blanca egyik legszebb, homokkal borított tengerpartjától sétatávolságra.

Ugyanis ennek az attraktív otthonnak a kulcsátadását 2022. decemberére ütemezte a fejlesztő.
Image
Image
A narancsligetek és a tenger között fekvő, pazar komplexumot fejlett infrastrukturális környezet övezi, tengerparti éttermek és bárok teszik teljessé a pihenést.

A letisztult megjelenésű ingatlan kiváló minőségű kivitelezéssel és magas energiahatékonysággal, "B" energetikai besorolással készül, gépészete a mai kor modern elvárásaihoz igazodik.

A 4 hálószobával, 4 fürdőszobával és 2 mosdóval rendelkező villa alapterülete 326 nm, 93 nm nagyságú szuterénnel és 71 nm alapterületű, tengeri panorámás tetőterasszal kialakítva. A szuterénből indulva lift biztosít kényelmet a három szinten kialakított otthonban. 

A többfunkciós nyitott helyiségek és a hatalmas üvegfelületek átláthatóságot és nagyvonalúságot kölcsönöznek a napfényben úszó belső tereknek.
A reprezentatív ingatlan vételára 1.750.000 EUR, mely ár most jelentős értékben tartalmaz extrákat.

Aktuális promóciójuk keretében az alapfelszerelségen felül konyhagépekkel teljesen felszerelt a konyha, illetve a vételár része a világítás csomag, a zuhanykabinok, a központi légkondicionáló rendszer padlófűtéssel, a szuterén kialakítása mosókonyhával, valamint a tetőterasz befejezése grillkonyhával.

Az akció visszavonásig érvényes. Pontos információkkal, alaprajzokkal valamint az anyagfelhasználásra és felszereltségre vonatkozó részletes tájékoztatással készséggel állunk rendelkezésre elérhetőségeinken.

A projektről általános tájékoztatót az oldalunkon itt talál.

Image