Minta apartman a tengerparton

Kivételes ajánlatnak számít azt a bemutató apartman, melyet a fejlesztő referencia ingatlanként rendezett be és most eladásra kínál.

Alig 400 méterre létesült Costa Blanca egyik legszebb, homokos tengerpartjától az exkluzív lakópark, melyben az újonnan épült lakás található.

A minta apartman sarki elhelyezkedésének köszönhetően 146,63 nm tágas, az ingatlant körülölelő, napos terasszal kényeztet.

A földszinti, modern kialakítású, reprezentatív otthon 225 nm teljes alapterületet és három hálószoba, két fürdőszoba elosztás kínál.

A dekoratív apartman minőségi kivitelezéssel épült, a fürdőszobákban padlófűtést található valamint elektromos redőnyökkel szerelték fel.
Image
Image
A kulcsrakész bemutató lakás vételára 295.900 EUR, mely tartalmazza a háztartási gépeket, a légkondicionálás előkészítését és a belső építész által elhelyezett, ízléses bútorzatot, berendezést. A lakásokból és sorházakból álló lakópark zöld területein kültéri medencék nyújtanak pihenést.

A tenger kiváló strandjai, a kikötő, az óváros és a mediterrán étteremudvarok kellemes időtöltést nyújtanak pár percre az eladásra kínált otthontól.

Torre de La Horadada kiváló választás mindazok számára, akik nyugodt, meghitt pihenésre vágynak egy gyönyörű tengerparton fejlett infrastruktúrával.

A projektről általános tájékoztatót az oldalunkon itt talál.