Most 5%-kal kevesebbet fizet

Az augusztus hónapra meghirdetett “nyári akció” keretében jelentős kedvezményt élvezhetnek azok a vásárlók, akik penthouse apartmant vagy sorházat választanak abban az új, mediterrán lakóparkban, mely Costa Blanca egyik legszebb, homokkal borított tengerpartjától sétatávolságra, a Playa Higuericas mellett épül.

A 2022. augusztus 31-ig 5% kedvezmény nyújtó akciónak köszönhetően az alábbiak szerint csökken az új építésű, tengeri panorámával kényeztető ingatlanok vételára:

- Penthouse apartmanok 399.900 EUR helyett 379.905 EUR induló vételártól

- Sorházak 344.900 EUR helyett 327.655 EUR induló vételártól
Image
Image
Minden ingatlanhoz saját terem garázshely tartozik és a várható átadási idejük 2023. december. Az exkluzív elhelyezkedésű komplexumban épülő lakásokra nem vonatkozik a kedvezmény.

Az eladásra kínált öt penthouse apartman tetőteraszáról lenyűgöző díszletként varázsol el a tenger szépsége.

A teraszok azonban eltérő méretűek (18 nm - 193 nm), mely különbség az ingatlanok vételárában is legmutatkozik.

A nyaralás kényelmi igényéhez kialakított és felszerelt sorházak ékköve szintén a tetőterasz, mely különleges helyszíne a családi és baráti összejöveteleknek.
A lakópark belső, zöld udvarán elhelyezkedő közösségi terek az aktív pihenés élményét segítik. Kültéri medence, gyermekmedence, pezsgőfürdő, edzőterem és játszótér található a területen.

Torre de la Horadada meghitt közeget biztosít a tengerpart élvezetéhez.

Kiváló választás mindazok számára, akik nem a turizmus által legfrekventáltabb környékeket részesítik előnyben, viszont modern, rendezett, nemzetközi lakosokkal teli környezetben képzelik el magukat.

A projektről általános tájékoztatót az oldalunkon itt talál:

- új építésű luxus sorházak

- új építésű luxus penthouse apartmanok

Image