Őszi akció a lagúnáknál

A Földközi-tenger szépsége, a narancsligetek illata és a sós vizű lagúna rózsaszín pompája teszi varázslatossá a vidéket, ahol a modern apartmanok most kivételes felszereltséggel mégis alapáron vásárolhatók meg.

Az újépítésű lakópark harmadik ütemének nyitási akcióját élvezhetik azok a vásárlók, akik a földszinti vagy emeleti apartmanok közül most választanak ingatlant.

A 2023. év végi átadással épülő komplexumban az apartmanok alaprajza két hálószobával és két fürdőszobával rendelkezik, azonban harmadik hálószoba kialakítással is megvásárolhatók az otthonok.
Image
Image
Az akció keretében az ingatlanok alapára most az alábbi extra felszereltséget is tartalmazza:

- légkondicionálás

- fürdőszobai padlófűtés

- LED világítás kültéren és beltéren egyaránt

- háztartási gépek: hűtőszekrény, elektromos főzőlap, szagelszívó, elektromos sütő, mikrohullámú sütő, mosogatógép, mosógép és szárítógép

A fejlesztői promóció a visszavonásig érvényes.
A fenti felszereltséggel megvásárolható, 131 nm alapterületű, földszinti apartmanok vételára 219.900 EUR összegtől indul.

Az emeletiek 178 nm alapterületet nyújtanak panorámás tetőterasszal 259.000 EUR vételártól.

A lakópark szolgáltatási sokszínűsége is kivételes, három közösségi medence, pezsgőfürdő, teniszpálya, edzőterem, játszótér, minigolf pálya, pihenő kertek és elektromos töltőállomás áll rendelkezésre.

Alaprajzzal és részletes tájékoztatással az akcióról készséggel állunk rendelkezésre elérhetőségeinken.

A lakóparkról itt talál részletesebb leírást.


Image