Pár lépésre a tengertől

Ha álmai spanyol nyaralóját egy védett, meghitt közegben képzeli el, ahol a gyermekei szabadon fedezhetik fel a mediterrán környék játszótereit és strandjait, a Torre de la Horadada tengerpartján található, gyönyörű villa nagyszerű választás lehet.

A külvárosi nyugalmat árasztó, mégis rendkívül fejlett, presztízs jellegű település luxus, modern ingatlanokkal épült be az elmúlt években és kb. 40 percre található Alicante Nemzetközi Repülőtértől.

A családi villától negyed órán belül három nagy bevásárlóközpont is elérhető, illetve a régi városközpont hangulatos, mediterrán utcáin pihentető teraszokon várják az éttermek és cukrászdák a látogatókat.
Image
Image
Az újszerű állapotban lévő, első tulajdonostól megvásárolható villa most kedvezményes vételárral került piacra mégis számos extrával felszerelve.

A dekoratív, modern családi nyaraló letisztult stílust nyújt 134 nm belső alapterületen, mely minőségi kivitelezéssel készült, légkondicionált és a teljes ház padlófűtéssel ellátott.

A földszint 60 nm az emelet pedig 74 nm, melyekhez további 42 nm alapterületen tetőterasz valamint 108+16 nm nagyságú teraszok kapcsolódnak.

Az attraktív villához 195,06 nm nagyságú telek tartozik tágas medencével, mely körül napozó - és pihenő zónák találhatók kültéri zuhanyzóval.
A medence fűtött, vízeséssel díszített és ellenáramoltatóval ellátott. Kertje térköves nagy sík felületekkel rendelkezik, ahol egy nyitott gépkocsi beálló segíti a mindennapokat.

A reprezentatív otthon három szinten beépített, a földszintről lejárattal rendelkező 4.9 nm nagyságú szuterénben található a mosókonyha.

Illetve a tengeri panorámával kényeztető tetőteraszon került elhelyezésre a pezsgőfürdő.

Igényesen bútorozott, háztartási gépekkel felszerelt tengerparti, modern családi villa csupán egy kellemes sétára Costa Blanca egyik legvonzóbb tengerpartjától.

A kiváló ár - érték arányú, eladó, tengerparti ingatlanról általános tájékoztatót itt talál.
Image