Tágas, modern lakások 10% kedvezménnyel

Egészen májusig élvezhetik a vásárlók a 10% kedvezményt nyújtó akciót, melyet Villamartin egyik legkiemeltebb, új lakóparkjában biztosít a fejlesztő. Az exkluzív komplexumon belül az akció kizárólag a kulcsrakész állapotban lévő, három hálószobás, két fürdőszobás luxus lakásokra vonatkozik.

Alapterületük 83,7 - 95,6 nm között található, és akár 97,5 nm nagyságú terasszal rendelkező ingatlanok is szerepelnek a kínálatban.

Letisztult stílus és minőségi kivitelezés jellemzi az otthonokat, melyek akciós vételára 214.546 - 259.000 EUR között található.

A vételár tartalmazza a légkondicionálás előkészítését, a parkolóhelyet, tulajdonosi tárolót, elektromos redőnyöket és padlófűtést a fürdőszobákban.
Image
Image
A zöld területekkel tagolt, medencével kényeztető lakópark Villamartin presztízs villanegyedében kapott helyet.

Egész évben élhető, nyugodt övezet alig 10 percre Orihuela Costa legszebb homokos partjaitól és a Zenia Boulevard bevásárló - és szórakoztatóközponttól.

Villamartin elsősorban golfpályáiról és a mediterrán stílusjegyekben tündöklő, gyönyörű Villamartin Plaza étteremudvarról híres.

Nemzetközi golféletének és minőségi tengerpartjának köszönhetően népszerű, modern, fejlett környék.

További részletes információkkal és alaprajzokkal az akcióban szereplő, új lakásokról készséggel állunk rendelkezésre elérhetőségeinken.