Új nemzetközi repülőtér nyílik 2019 elején Costa Calida tengerpartján

Spanyolország egyik legmelegebb, természetes szépségét őrző tengerpartja Costa Calida. Ez a kellemes vízű, mediterrán partszakasz a tömegturizmus által kevésbbé terhelt, mégis egész évben minőségi életvitelt kínál .

Az elmúlt években főként Alicante Nemzetközi Repülőtérre érkeztek a Costa Calida gyönyörű partjait felkereső látogatók. Azonban 2019. januárjától már sáját nemzetközi reptérrel ( AIRM - Aeropuerto International de la Región de Murcia ) várja vendégeit Costa Calida.

A tengerparttól kb. fél órára fekvő repülőtéret az AP7 autópálya és az A7 autóút köti össze Alicante tartomány településeivel valamint az A30 -as úton érhető el Murcia és Cartagena között.
Image
Image
Costa Blanca, Mar Menor valamint La Manga félsziget turizmusát látványosan fejleszti a repülőtér, gazdagítja a szolgáltatói kínálatot.

A világ egyik legnagyobb turisztikai vállalata, az AENA nyerte el az üzemeltetésre vonatkozó pályázatot, ez a cég kezeli tulajdonképpen Spanyolország összes jelentős repülőterét. A 25 éves szerződéses időszak alatt az AENA vállalja, hogy az ország egyik vezető repülőterét hozza létre Murcia tartományban, mely milliós utasforgalmat jelent.

Januártól az Easy Jet, Norwegian Air, Jet2, TUI és Ryanair légitársaság kezdi meg elsőként működését az új repülőtéren és szállítja járataival Costa Calida tengerpartjára az utasokat.
Cégünk 2012 óta folyamatosan jelen van Costa Calida ingatlanpiacán, sok éves tapasztalattal rendelkezünk a tengerpart jellemzői területén.

Kínálatunkban folyamatosan szerepeltetünk lenyűgöző villákat, csodálatos panorámával kényeztető lakásokat, golfpályák lakóközösségeiben medencés házakat, valamint aktuálisan elérhető, új építésű, prémium ingatlanokat.

Elérhetőségeinken keressen bizalommal részletes információkért.