• Új építésű, reprezentatív családi nyaralóra vágyik tengeri panorámával a legszebb spanyol tengerpartokon?
  • A megérdemelt, aktív pihenését egy szép, tengerparti spanyol apartmanban tervezi?
  • Élményteli befektetés céljából keres spanyol ingatlant privát vagy céges használatra?
  • Modern, nívós ingatlant vásárolna Spanyolországban?
Számunkra szakmai öröm felkutatni és megtalálni a személyes és anyagi jellegű elvárásainak leginkább megfelelő, spanyol lakóingatlant Costa Blanca, Costa Calida és Costa del Sol gyönyörű partjain.
Image
Image

Új építésű, tengerparti spanyol ingatlanok specialistája

Nem találja oldalunkon az elképzeléseinek megfelelő választást? Felkutatjuk Önnek álmai, új spanyol nyaralóját, melyre vágyik.

Spanyolországban működve pontos hely - , és jogismerettel rendelkezünk valamint stabil kapcsolatrendszerrel a spanyol ingatlan kivitelezőkkel. Színvonalas spanyol ingatlan értékesítési szolgáltatásaink alapja, hogy kivételes adottságokkal rendelkező, spanyol ingatlanokat kínálunk.

Modern, minőségi megoldásokkal és extrákkal kivitelezett, új, tengerparti, spanyol ingatlanokra specializálódott cégünk. Számos presztízs értékű, unikális nyaralót is meg tud tekinteni és vásárolni velünk Spanyolországban.

A spanyol ingatlan piacon a legnagyobb nemzetközi ingatlanfejlesztő vállalatok szerződött partnereként páratlan ajánlatokat és értékes információkat tudunk nyújtani Önnek az aktuálisan épülő prémium, spanyol tengerparti villákról, kulcsrakész, panorámás nyaralókról vagy kivételes jellemzőkkel rendelkező apartmanokról.

Az elképzeléseihez legközelebb álló spanyol ingatlanok személyes megtekintését és a teljes spanyol ingatlan adásvétel folyamatát a legapróbb részletekig magyar nyelven biztosítjuk.

 

Spanyol ingatlanok megtekintése 

  • Információt nyújtunk a légitársaság és a járat kiválasztásához (Valencia, Alicante, Murcia, Malaga Nemzetközi Repülőterekre)
  • Kérés esetén javaslatokat teszünk az autóbérlésre
  • Szálláshely és szállodai információk
  • Spanyol ingatlanok megtekintésének megszervezése és a program előkészítése

 

Image