Costa Blanca 200 km hosszan elterülő, infrastrukturálisan fejlett,  finom  homokos partszakasza jelentős állandó, nemzetközi lakosággal rendelkezik.

Costa Blanca

A világ minden részéről több millióan érkenek évente Alicante Nemzetközi Repülőtérre, hogy megtapasztalják  Costa Blanca  szépségét.

Denia, Benidorm, Alicante és Torrevieja városok, a fenséges hegyek, csodás öblök és a természeti parkok  állandó szereplői az utazási irodák katalógusainak.

Costa Blanca - Playa

A  flamingókkal benépesült rózsaszín tó Costa Blancán természetes jelenség a sólepárlásnak köszönhetően, látványa romantikussá varázsolja az itt tartózkodók hétköznapjainak.

Mégis a legnagyobb attrakció az időjárás, a több mint 320 napsütéses nap évente, és a zavartalan, hosszú, száraz nyarak.

Esőmentes, családi nyaralás a tengerparton októberig, novemberi kerékpártúra a hegyekben, decemberi grillezés a parton, januári golfozás a barátokkal, februári őrült fieszták, és márciustól újra jön a nyár - Costa Blanca egész évben programokat kínál.

Villajoyosa

Costa Blanca déli részén, Benidorm és Mil Palmeras között  található a legtöbb,  finom homokkal kényeztető strand, leginkább pedig ott, ahol homokdűnéket hagyta a földtörténet.

Spanyol ingatlan kínálatunk ezért kiemelten fókuszál ezeknek a csodás, meleg vizű, déli partoknak a vonzáskörzetére:  Benidorm, Alicante,  Orihuela Costa, Torre de la Horadada. 

A legjobb tengerpartokon és a legkiemeltebb városokban vagyunk jelen Costa Blancán, ismerjük az itt zajló, exkluzív spanyol ingatlan kivitelezéseket, melyek egyedülálló adottságokkal rendelkeznek. Kínálatunk modern, minőségi és prémium spanyol ingatlanokat nyújt a vásárlóinknak Costa Blanca legértékesebb és legszebb pontjain.

Orihuela Costa
Orihuela Costa
Alicante
Alicante
Denia
Denia
Benidorm
Benidorm
Villajoyosa
Villajoyosa
Cumbre del Sol
Cumbre del Sol
Torrevieja
Torrevieja
Torre de la Horadada
Torre de la Horadada
Villamartin
Villamartin