Championship golf pályák

Egész évben rangos pályák várják Costa Blanca tengerpartjain a golfozni vágyókat.

A golfpályákon létesült spanyol lakások, házak, villák tulajdonosai a pálya zöld lankáira néző panorámán túl a játékhoz való hozzáférés kedvezményét, a tengerpart vagy egy kikötő közelségét is élvezhetik Alicante Nemzetközi Repülőtértől akár egy órán belül.

A spanyol ingatlan kínálatunkban folyamatosan szerepeltetünk champion golfpályán álló vagy köré épült, panorámás, használt és új építésű spanyol lakásokat, sorházakat, luxus spanyol lakóparkokban, prémium, tengerpart közeli lakóövezetekben.
Las Colinas Golf
Villamartin Golf
Villamartin Golfpálya

Villamartin adott otthont 1994-ben a Mediterranean Open versenynek, és azóta is Costa Blanca rangos és elismert golfklubja hatalmas sportélettel.

Az első kilenc lyukat a pálya legmagasabb pontján helyezték el, így fantasztikus kilátás nyílik a tengerre a játék során.

Golfpálya köré és közelében épült ingatlanok kivételes panorámát és életstílust nyújtanak a negyedben.
Costa Blanca déli golfpályái

A Villamartin Colf Course, Campoamor Golf Course, La Finca és Las Ramblas Golf Course pályák mindössze néhány kilométerre találhatók egymástól a golfozás változatos élményét nyújtva, kellemes vízhőmérsékletű, széles és fehér homokos tengerpartok mellett.

Használt és új építésű spanyol ingatlan kínálatunkban szerepelnek  - a teljesség igénye nélkül - az alábbi pályák melletti, exkluzív környékek aktuálisan eladó házai, villái és lakásai is.

Villamartin - Club de Golf, Villamartin - 18 lyuk, par 72, driving range
Campoamor - Real Club de Golf, Campoamor - 18 lyuk, par 72
Las Ramblas - Las Ramblas, Orihuela - 18 lyuk, par 72
Las Marquesa - La Marquesa, Quesada - 18 lyuk, par 72
La Finca - Club De Golf La Finca - 18 lyuk, par 72
La Manga Club - La Manga, Los Belones - 54 lyuk
Las Colinas Golf Club - San Miguel de Salinas - 18 lyuk, par 72
Ifach Golf
image

Használt és új építésű spanyol ingatlan kínálatunkban szerepelnek golfpályák melletti exkluzív környékek aktuálisan eladó házai, villái és lakásai is.

San Miguel de Salinas