Torrevieja "a rózsaszín tó városa", különleges hangulatát és világhírét a Sóstónak köszönheti, ahol a folyamatos sókitermelés miatt a vízfelület rózsaszín.

A város fejlett infrastruktúrával, nemzetközi iskolákkal, bevásárlóközponttal, jachtkikötővel, nagyszerű promenáddal rendelkezik. 

Costa Blanca egyik legnagyobb piacával büszkélkedik, ahol roskadoznak a mediterrán gyümölcsök, és a halpiac is mindig friss árukat kínál.


A sós levegő párolgásának és az ipari létesítmények hiányának köszönhetően a Világegészségügyi Hivatal (WHO) és az UNIO a területet a világ legegészségesebbjei közt tartja nyilván. 
Image
Image
A tenger és a Sóstó felől érkező levegő miatt Torrevieja klímája kiváló gyógyhatással van reumás, vérkeringési és asztmás betegségekre.

Costa Blanca déli partjainak legnagyobb szórakoztató vízi komplexuma a Torreviejában található Aquopolis, mely csúszdáival és élményelemeivel a családi nyaralás kihagyhatatlan helyszíne.

Tengerparti, új építésű lakások, sorházak és luxus villák szerepelnek a környékről kínálatunkban.

Igazán különleges adottságú spanyol ingatlanok is találhatók Torrevieja városban és vonzáskörzetében, melyek a Sóstó köré épültek, esetleg rózsaszín vízparti panorámával kényeztetnek.
image

A tengerparti, új építésű lakások és sorházak mellett kínálatunkban szerepelnek azok az aktuálisan elérhető, különleges adottságú spanyol ingatlanok is Torrevieja városban és vonzáskörzetében, melyek a Sóstó köré épültek, esetleg rózsaszín vízparti panorámával kényeztetnek.

Torrevieja