Spanyolország egyik legfontosabb nagyvárosa Murcia, tartományi- és püspöki székhely, egyetemi város és az ország éléskamrája. A város egyedül annyi paprikát exportál például, mint egész Magyarország.

Mind Alicante nyaralóhelyeiről mind Costa Calida homokos partjairól könnyen és gyorsan megközelíthető Murcia.

Gyönyörű történelmi emlékei, a Szűz Mária Katedrális és a Püspöki Palota  az óvárosban állnak.  A modern negyedben hatalmas bevásárlóközponttal rendelkezik, melyben  IKEA,   Apple Store stb. található. Híres kiváló alapanyagairól és éttermeiről illetve  rendszeresen fellépnek világsztárok is a  városban,  Murcia állandó turné állomás Spanyolországon belül Madrid és Barcelona mellett.

Murcia
Murica Corvera Nemzetközi Repülőtér

Murcia pezsgő, modern nagyváros és kulturális központ, magát a tartományt is róla nevezték el az országon belüli jelentőségteljessége miatt.

Murcia tartomány tengerpartja Costa Calida, mely Spanyolország legmelegebb vizű és egyik legszebb, finom homokokkal  borított partszakasza.

Saját nemzetközi repülőtérrel rendelkezik (AIRM - Aeropuerto International de la Región de Murcia), ahová évről - évre egyre több közvetlen járat érkezik Európa városaiból. 

Costa Calida tengerpartján minőségi, új spanyol  ingatlanokat kínálunk, lenyűgöző tengeri panorámás lakásokat és villákat saját medencével, valamint a legexkluzívabb fejlesztések is megtalálhatók oldalunkon. 

image

Costa Calida tengerpartján minőségi, új spanyol ingatlanokat kínálunk, lenyűgöző tengeri panorámás lakásokat és villákat saját medencével, valamint a legexkluzívabb fejlesztések is megtalálhatók oldalunkon.

Los Alcazares