Kivételes odafigyelést  és komfortérzet nyújtunk  a spanyol ingatlan vásárlás  folyamatában és azon túl is, Spanyolországban az otthon biztonságát. 

Majd 10 éves szakmai múlttal a külföldi ingatlan értékesítés világában egyértelművé vált számunkra,  hogy mennyire fontos a kellemes bizalmi légkör,  a magas  szakmai színvonal,  az egyértelmű kommunikáció és  az empátia, mellyel a  vásárlóink felé fordulunk és szolgáltatunk. 
Image
Image
Spanyol ingatlant vásárolni élményteli befektetés

Egy spanyol ingatlan tulajdonlása élményteli befektetést jelent a napfényes tengerpartokon, mely az anyagi megtérülésen túl  számos pozitív személyes érzéssel és értékkel gazdagítja ügyfeleinket. Legyen szó testi és lelki egészség vagy emberi kapcsolatok területéről, a spanyol tengerpart és a mediterrán életstílus csodákra képes.

Arra törekszünk, hogy  már a spanyol ingatlan vásárlásának a folyamata  is elégedettséggel és jó érzéssel töltse el ügyfeleinket megtalálva a személyes elvárásaiknak legmegfelelőbb helyszínt, otthont vagy üzleti lehetőséget.   

Fontos számunkra, hogy a már spanyol nyaralóval rendelkező ügyfeleink Spanyolországtól való távollétülk alatt is ingatlankezelési szolgáltatásainkra tudjanak támaszkodni legyen szó postakezelésről, átalakításról vagy vendégeik fogadásáról. 
Exkluzív spanyol ingatlan kínálat

Kimagasló felkészültséggel és kivételes szakmai jártassággal rendelkezünk Costa Blanca, Costa Calida és Costa Del Sol ingatlanpiacán, ismerjük és követjük a legaktuálisabb spanyol ingatlan fejlesztési projekteket. Spanyolországi irodaként hozzáférésünk van azokhoz a páratlan spanyol ingatlanokhoz és lehetőségekhez, melyekből egy befektető profitálhat.

Egyedülálló a cégünk továbbá abban a tekintetben, hogy  majd 700 km hosszú, mediterrán partszakaszon vagyunk jelen magyar nyelvű, minőségi  szolgáltatásainkkal a spanyol ingatlanok vásárlására és hasznosítására vonatkozóan.
Image
Image
Új építésű és használt spanyol ingatlanok kiváló adottságokkal

Az eladó spanyol ingatlan ajánlataink összeállítása során törekszünk arra, hogy ügyfeleink igényes elvárásaihoz igazodó, prémium kínálatot tudjunk biztosítani folyamatosan mind használt mind pedig új építésű spanyol ingatlanokból a tengerpart közelében és golfpályák mellett is.

Kínálatunk előszelektált  a spanyol ingatlanok vásárlásának biztonságára törekedve.  Azokat a spanyol fejlesztéseket vagy lakónegyedeket kínáljuk és javasoljuk, melyek már bizonyítottak.

Új építésű  spanyol ingatlan kínálatunk kb. 100.000 EUR ártól indul,   valamint nagyszerű elhelyezkedésű, használt sorházakat és kertes házakat is szerepeltetünk 150.000 EUR összeg alatt.
Modernitás és kényelem Spanyolországban

A spanyol tengerpart legkiemeltebb, luxus, "resort" jellegű projektjeiben is jelen vagyunk legyen szó prémium villákról vagy ultraluxust nyújtó penthouse lakásokról. 

Külföldi ingatlanok értékesítéséhez kötődő kivételes  felkészültségünk és minőségi kínálatunk lehetővé teszi  a biztonságos kitelepülést, az exkluzív nyaralást Spanyolországban,  illetve, hogy külföldi ingatlan befektetést keresők pazar portfóliót képezzenek szolgáltatásaink által.

Lucskai Róbert

Tulajdonos

Sunestates
Image