Mijas világhírű golfparadicsom. 

Costa del Sol legjobb golfpályái közé rangsorolják a Mijas Golfon található klubbokat. Mijas Golf International 1976-ben létesült elsőként a régióban, majd folyamatosan jöttek létre a kiváló pályák ebben a lélegzetelállítóan szép környezetben, Mijas völgyeiben.

Mijas három különálló városnegyede eltérő hangulatot, környezetet és infrastruktúrát kínál:

Mijas település

Bájos, fehérre festett, andalúz házakkal kiépített település, mely csupán 4 km-re található Sierra Mijas hegyeitől az örökzöld erdőkkel körbevéve. Mijas várostervezése és vezetése az értékek megőrzését szem előtt tartva védi a település andalúz karakterét.  Szűk kanyargós utcáiról lélegzetelállító a Sierra Mijas hegyeire és a tengerre nyíló panoráma.
Mijas
Mijas Golf
Mijas Lagunas

Fejlett lakó- és üzleti övezet néhány percre a parttól.

Mijas Costa

Modern, 12 km hosszan elterülő, partmenti, resort  negyed és  nemzetközi üdülőhely, mely  magában foglalja La Cala de Mijas területét is. Partszakaszait El Chaparral, La Cala, El Combo, Calahonda valamint két nagyobb település, Riviera del Sol és Sitio de Calahonda alkotják.

Spanyol ingatlan kínálatunkban megtalálhatók Mijas legújabb, exkluzív fejlesztései és gyönyörű, panorámás lakásai romantikus, zöld környezetben.