Új építésű

Costa Blanca - Gran Alacant - BAS22

€272,000

Santa Pola

Gran Alacant

sqf 93 m2
új építésű luxus sorház
3 Hálószoba
3 Fürdő

Az Alicante Nemzetközi Repülőtértől alig 15 percre valamint Costa Blanca egyik legszebb, széles, homokos tengerpartja közelségében, kiváló elhelyezkedéssel eladó az új építésű sorház.

A modern hangulatú, exkluzív ingatlanokkal kiépült, tengerparti város tömegközlekedéssel is élvezhető, mely mind a tengerparti promenádhoz, mind a bevásárlóközponthoz egyszerű megközelíthetőséget biztosít.

A letisztult stílusú sorházak 93 nm alapterületen 3 hálószobát nyújtanak beépített gardróbbal, 3 fürdőszobát, amerikai stílusú konyhát, világos nappalit étkezősarokkal és terasz kapcsolódik hozzájuk.

A közösségi terület parkosított és kültéri medence nyújt aktív pihenést.

A még megvásárolható, dekoratív sorházak vételára 272.000 EUR - 276.000 EUR összeg között található a komplexumban való elhelyezkedésük szerint.

Elérhető a vásárlók számára a két "bemutató sorház" is teljes berendezéssel és dekorációval 276.000 EUR és 282.000 EUR összegért.

Alicante közelsége kivételes infrastruktúrát kínál a kikötőjének, a repülőtérnek, pezsgő kulturális életének, oktatási és - egészségügyi intézményeinek köszönhetően.

Alaprajzokkal és részletes információkkal a letisztult stílusú, modern sorházakról készséggel állunk rendelkezésre elérhetőségeinken, keressen bizalommal.

Energetikai tanúsítvány folyamatban

EMI Calculator

Jellemzők

  • Kert
  • Terasz
  • Parkoló
  • Légkondicionálás
  • Erkély
  • Közösségi medence

Térkép