Új építésű

Costa Blanca - Pilar de la Horadada - UMI103

€234,900

Pilar de la Horadada

Lo Romero Golf

sqf 74 m2
Új építésű luxus apartman
2 Hálószoba
2 Fürdő

Torre de La Horadada széles, fehér homokos tengerpartja közelében a Lo Romero Golf területén létesült az új komplexum.

Az apartmanokból csodás panoráma tárul a golfpályára vételen zöldjére. A tenger közeli golf ingatlanok kivételes életstílust biztosítanak a minőségi aktív pihenést keresők számára.

Az ingatlanok 74-100 nm alapterületen 2 vagy 3 hálószobát és 2 fürdőszobát kínálnak, tágas nappalit világos étkezővel. A földszinti apartmanokhoz saját kert tartozik, az emeletiekhez pedig panorámás napozóterasz.

A még megvásárolható otthonok 234.900 - 319.900 EUR vételáron érhetők el alaprajztól függően, illetve tulajdonosi parkolóhelyek vásárolhatók 5.000 EUR ellenében.

Az exkluzív komplexumban kültéri medence nyújt pihenést.

Costa Blanca egyik legszebb és legmelegebb vízű tengerpartja vonalán található a golf komplexum, kikötők, nagyszerű éttermek és bevásárlóközpontok közelségében. 

A tömegturizmustól megkímélt, infrastrukturálisan fejlett, minőségi mindennapokat nyújtó spanyol település jelentős nemzetközi populációval.

Alicante Nemzetközi Repülőtere pedig kb. 45 perc alatt elérhető.

A golf panorámás apartmanok felszereltségére és kivitelezésére vonatkozó pontos információkkal és alaprajzokkal készséggel állunk rendelkezésre elérhetőségeinken.

Energetikai tanúsítvány folyamatban

EMI Calculator

Jellemzők

  • Terasz
  • Zárt parkoló
  • Légkondicionálással
  • Erkély
  • Golfpálya
  • Közösségi medence

Térkép