Új építésű Kiemelt

Costa Blanca - Benidorm - HEM500

€865,000

Benidorm

Finestrat

sqf 145 m2
új építésű prémium villa
3 Hálószoba
3 Fürdő

A Sierra Cortina területén található a reprezentatív villa, mely Finestrat modern és presztízs értékű lakóövezete a Benidorm fölé magasló hegyoldalban.

A pazar otthon teraszáról a tenger azúrkék sziluettjében gyönyörködhetünk nappal, éjjel pedig a világváros hangulatát nyújtó benidormi partszakasz fényei varázsolnak el.

Az exkluzív ingatlan egy újonnan épülő lakóprojekt része, mely 15 eltérő teleknagysággal és beépített lakótérrel rendelkező luxus villából áll a következő alapjellemzőkkel:

145.25 - 178.90 nm alapterületen 3 hálószoba és 3 fürdőszoba elosztással, 450.17 - 492.06 nm telekkel, 28 nm kültéri medencével 865.000 EUR -1.250.000 EUR vételáron

A két szintes, dekoratív otthonok mellett még megvásárolható néhány luxus kivitelezésű, tágas családi villa szuterén kialakítással is lejárattal a földszintről.

A szuterén mérete 101 - 164.8 nm, ezzel együtt a három szinten beépített, pazar ingatlanok vételára 1.050.000 EUR - 1.250.000 EUR között található.

Az attraktív otthon ékköve a nyitott térként megjelenő, nappali - étkező - konyha egység, mely hatalmas panorámás üvegfelületekkel kapcsolódik és biztosít kijáratot a teraszra.

Az enteriőr a fa -üveg - kő hármasának kellemes kombinációja miatt rendkívül otthonos, a modernitás mellett a melegséget árasztó, természetes anyagfelhasználás jellemzi a villát.

Az esztétikus és letisztult ingatlan műszaki paraméterei és gépészete is a mai kor modern elvárásaihoz mért, kiváló "A" minősítésű energetikai besorolással rendelkezik.

Kertje zöld és térköves sík felületekkel borított, mediterrán örökzöldekkel díszített, a medence körül napozóterasz nyújt pihenést.

A társasági és baráti összejövetelek hangulatát emeli a fedett teraszon kialakított, minőségi, fatüzelésű kerti grill.

Az exkluzív komplexumban lévő villák a privát szféra nyugalmát nyújtják zöld környezetben, mégis csupán néhány percre a promenádtól, a kikötőtől, Benidorm legnagyobb üzleteitől, éttermeitől, szórakoztató parkjaitól.

Alicante Nemzetközi Repülőtérről és Valencia repülőtere irányából is egyszerűen megközelíthető Budapestről Finestrat.

A 2023. decemberi átadással még megvásárolható, új, luxus villákról alaprajzokkal és - mind az anyagfelhasználás mind az extrák vonatkozásában - részletes információval rendelkezünk elérhetőségeinken, keressen bizalommal.

Energetikai besorolása: A

EMI Calculator

Jellemzők

  • Kert
  • Terasz
  • Zárt parkoló
  • Saját medence
  • Légkondicionálással
  • Tengeri panoráma

Térkép