Új építésű

Costa Blanca - Las Colinas Golf - JA108

€690,000

San Miguel de Salinas

Las Colinas Golf

sqf 145 m2
Új építésű prémium villa
3 Hálószoba
3 Fürdő

Egy luxus lakóparkban található a modern és mediterrán stílusjegyeket ötvöző, meghitt otthonosságot árasztó villa.

Gyönyörű golf panoráma tárul a kétszintes otthonból.

A Las Colinas Golf Country Club Spanyolország egyik vezető, számos rangos díjjal kitüntetett golfklubja és prémium resort lakóparkja, mely modern, luxus ingatlanokat és akár ultraluxus kivitelezési megoldásokat kínál. A resort területén egyszerre gyönyörködhetünk a tenger kékjében, a golfpálya zöldjében, a hegyek lankáiban és a La Manga Mar Menor félszigetben. A világszínvonalú golfpályája népszerűsége Európán belül és kívül is folyamatosan nő a 2010. évben történt megnyitása óta.

A prémium otthonok eltérő modell szerint  készülnek és a következő alapjellemzőkkel rendelkeznek:

145-148 nm alapterületen, 3 hálószoba, 3 fürdőszoba elosztással, 55 - 70 nm nagyságú terasszal és saját medencével 690.000 EUR vételártól 

Az alapfelszereltségek között szerepel - a teljesség igénye nélkül - a saját kültéri medence, légkondicionálás, garázs stb. 

A golfpályára és a mediterrán fenyőkre néző villa emeletén a fő hálószoba található saját fürdőszobával és tágas terasszal. 

A hatalmas panoráma ablakokon át beszűrődő természetes fény, a golfpálya látványa élettel tölti meg a prémium otthont. A magas minőségben és magas energetikai besorolás szerint történő kivitelezés zavartalan kényelmet nyújt a  mindennapokhoz.  A modernitás és a mediterrán hangulat harmóniára talál a koncepcióban. 

Costa Blanca  finom homokos tengerpartjai és a Campoamor kikötő kiváló éttermei kb. 10-15 perc alatt elérhetők, ahogy a Zenia Boulevard Bevásárlóközpont több mint 150 szolgáltatója is.

Alicante Nemzetközi Repülőtér pedig kb. 45 perc távolságra fekszik.

A fejlesztés ütemezése alapján aktuálisan elérhető luxus villákról további részletes információt nyújtunk elérhetőségeinken.

Energetikai besorolása: A

EMI Calculator

Jellemzők

  • Kert
  • Terasz
  • Zárt parkoló
  • Saját medence
  • Padlófűtés
  • Légkondicionálással
  • Erkély
  • Golfpálya

Térkép