Akik egyedi luxusélményre vágynak

Az organikus megjelenésű toronyház mesebeli faként tündököl las Salinas de Calpe vonalán.

Kivételes szépségével a természetet dicsőíti, tágas teraszai aranyló levelekként ragyognak az elegáns épület kerámia felületén.

Az ökológiai jelentőségű lagúna partján büszkén magasló toronyból gyönyörű panoráma tárul a tengerre.

A tenger csillogásában és a mediterrán tájban gyönyörködhetünk a belső terekből is, a partszakasz éjszakai fényei pedig varázslatos sziluettként látszanak a teraszokról.

A természetes fény gazdagsága és Calpe égboltjának kéksége tölti meg az otthont.
Image
Image
A pazar komplexum 17 emeletén összesen 32 apartman kapott helyet, melyek között 3 hálószobával kialakított otthonok illetve káprázatos panorámával kényeztető penthouse lakások állnak a vásárlók rendelkezésére.

Az ingatlanok várható átadási ideje 2024. november, vételáruk emeletenként növekszik a tengeri panoráma minőségét tükrözve 380.000 EUR - 755.000 EUR összeg között.

Az apartmanok alapterülete 116.59 nm - 124.20 nm alaprajztól függően, a kapcsolódó teraszok mérete pedig 28.42 nm - 72.18 nm.

A tulajdonosok kényelmet, biztonságot és minőséget élvezhetnek a reprezentatív ingatlanokban.
Az exkluzív hatás megteremtése a kül - és beltéren egyaránt megmutatkozik, igényes anyagfelhasználás és komfort jellemzi az enteriőrt.

A kivételes szépségű toronyházban kültéri medence, edzőterem és padel pálya nyújt kikapcsolódást, valamint játszótér gondoskodik a gyerekek pihenéséről.

Calpe festői környezetben fekvő, infrastrukturálisan fejlett város. Fehér homokkal borított tengerpartja és a Peñon de Ifach sziklája Costa Blanca szimbólumává vált.

Bővebb leírást a honlapunkon itt talál.

Részletes információkért keressen bizalommal!
Image