Áron alul Benidorm felett

Elérhetőbbé vált a spanyol álom nyaraló azok számára, akik egy minőségi, új építésű ingatlan igényes és exkluzív kialakítású lakóterében képzelik el a pihenésüket a Földközi-tenger partján.

A 2024. novemberi tervezett kulcsátadással épülő toronyépületben már 215.000 EUR vételártól vásárolhatók modern kialakítású, luxus felszereltségű apartmanok kilátással a tenger és a szomszédos Las Rejas Golf irányába.

Az apartmanok déli tájolása és tágas teraszai egész évben biztosítják a mediterrán nap melegét.

A resort jellegű komplexum mindössze egy km távolságra fekszik a széles, finom homokkal borított Playa Poniente tengerparttól.
Image
Image
Az impozáns lakópark mintegy 5400 nm közösségi és rekreációs területen nyújt kényelmet és pihenést, felnőtt és gyermek medencék, két pezsgőfürdő, pihenőkertek, padel pálya, multisport centrum, edzőterem valamint kerékpártároló is része többek között a közös tereknek.

A jelenleg még megvásárolható ingatlanok között egy, két és három hálószobás apartmanok állnak rendelkezésre valamint három vagy négy háló elosztással penthouse lakások.

Minden apartmanhoz tulajdonosi tároló és saját parkolóhely tartozik, melyet a vételár tartalmaz. A parkolóban elektromos gépjármű számára fali töltéshez előkészítés található.

Az egyes apartman típusok vételára és részletes tájékoztatónk ezen a linken érhető el.