Benidorm Spanyolország élén

Az egyik legfontosabb nemzetközi, turisztikai elismeréssel jutalmazták októberben a festői Finestrat hegyoldalban található Asia Gardens Hotel Thai Spa szállodát.

A Sierra Cortina kapujában fekvő, dekoratív épület Benidorm egyik legpazarabb létesítménye.

Dubai városában került megrendezésre a World Travel Awards gála, ahol szakmai szempontok alapján "Spanyolország legjobb szállodája 2021" kitüntetéssel díjazták a prémium hotelt.

A World Travel Awards az utazási ágazat egyik legrangosabb díjátadója, amely az utazási, légitársasági, szállodai és vendéglátóipari ágazat vezetőinek nyújt elismerést.
Image
Image
A szálloda filozófiája a nyugalom és harmónia megtalálására épül, melyhez varázslatos díszletet nyújt a Puig Campana hegy misztikus látványa.

A vendégek igazi paradicsomban pihenhetnek alig pár percre a finom homokos tengerparttól.

A vízcsobogás üdítő hangja járja át a szálloda 40 hektárnyi kertjét, melyet több mint 300 egzotikus növényfaj díszít.

Az Asia Gardens Hotel & Thai Spa az Egészségügyi Világszervezet szerint a világ egyik legegészségesebb éghajlatát élvezi.
A lenyűgöző építmény a Sierra Cortina Resort bejáratánál létesült, ami egy luxus szolgáltatásokat nyújtó, presztízs lakónegyed.

Területén a környék rangjához méltó, attraktív apartmanok és impozáns villák találhatók, melyek belső kialakításukban és energetikai jellemzőikben is kiválók.

A modern otthonok prémium kilátást nyújtanak az azúrkék tengerre, éjszaka pedig kivilágított metropoliszként tündököl a panorámájukban Benidorm tengerpartja.

Kínálatunkban a benidormi ingatlanok itt tekinthetők meg.
Image