Cserélje balatoni nyaralóját luxus lakásra a spanyol tengerparton!

Januárban 23 fok? Felhőtlen ég? Rövidnadrág??? Európában? Ki tud egy ilyen helyet megfizetni?!

Jó hírünk van, a 2016. évben közelebb kerül a spanyol tengerpart a pénztárcájához, mint feltételezné.

Az utóbbi egy évben a magyar ingatlanpiac extrém fellendülése tapasztalható, mely hatására az eladók visszatartják a lakásaik értékesítését csökkentve a kínálati oldalt. Szárnyalnak az árak, tehát kivárnak.

Azonban a szakértő gazdasági előrejelzések szerint az év elején még észlelhető, jelentős keresleti nyomás az év végére enyhülhet, az eladások megindulnak, a piac megnyugszik. Ez egyben azt is jelenti, hogy az ingatlan áremelkedés Magyarországon hamarosan veszít lendületéből és a most néha indokolatlannak tűnő lakásárak is fájóan visszaeshetnek.

Magyarországon a piaci csúcs kivételes lehetőséget kínál most az ingatlan eladáshoz. Ezzel szemben Costa Blanca még mindig hihetetlenül kedvező a vásárlók számára. Csak az idei évben lesz majd tapasztalható általánosan az ingatlan áremelkedés első hulláma a partjain, köszönhetően a Spanyolországban hosszabban elnyúló válságnak.

A spanyol tengerparti nyaralók árai várhatóan a következő években pattannak el drámaian a kivételes elhelyezkedésük és minőségi kivitelezésüknek köszönhetően és hasonló, vagy akár tartós extremitás lesz tapasztalható, mint Magyarországon.

Costa Blanca a spanyol tengerpart egyik legszebb, fehér homokos partszakasza, mégis a spanyol ingatlan piac legolcsóbb nemzetközi nyaraló övezete. Soha nem látott mennyiségű, új építésű, mediterrán és letisztult stílusú, luxus lakások és villák létesülnek jelenleg a tenger frontvonalán, természeti parkok, sólepárlók, flamingókkal benépesített gyönyörű tavak szomszédságában vagy grandiózus bevásárlóközpont közelében.

Irodánk székhelye, Orihuela Costa az új építésű lakások, sorházak és panorámás nyaralók epicentruma, elképesztő választékot tudunk nyújtani és ami a legfontosabb, 2016-ban utoljára még az átlagos spanyol ingatlanpiaci ár alatt. Kérje ajánlatainkat, hogy külföldi ingatlanpiaci tapasztalatunkkal segíthessük álmai / tervei megvalósulását 2016-ban is.
Image