Világszínvonalú egészségügyi ellátás Torreviejában

A független akkreditációs testület ( Joint Commission International) a világ egyik legjobb kórházának ismerte el és tüntette ki a Torrevieja Egyetemi Kórházat. Az orvosi ellátás minősítése területén nemzetközileg a legrangosabb, arany fokozattal (gold award as a centre of excellence 2017) jutalmazták a Torrevieja Egyetemi Kórházat, melyet a következő három érvényességi évben őrízhet.

A JCI több mint 1200 kritériumot vizsgál, többek között a betegellátás napi szinten nyújtott minősége, betegek biztonsága, az ellátás folyamatossága, a betegek jogbiztonsága és a családok hozzáférésének lehetőségei. A szervezet továbbá pontos orvosi értékeléseket végez, melyek eredményeként Európában mindösszesen három modern orvosi központ Németországban, további egy az Egyesült Királyságban valamint a Torrevieja Egyetemi Kórház részesülhetett a kivételes elismerésben.

Valencia tartomány büszke modern és rendkívül fejlett betegellátására és az egészségügy területén végzett kutatási eredményeire, ennek egyik fontos bázisa a Torrevieja Egyetemi Kórház.

Európa más országaiból Spanyolországba települők előszeretettel választják Costa Blanca partszakaszát, ezen belül is Torrevieja vonzáskörzetét infrastrukturális fejlettsége és a betegellátás kiemelkedő színvonala miatt is.

Minőségi spanyol ingatlanokból álló kínálatunkban folyamatosan szerepeltetünk új építésű és használt lakásokat, villákat a fenti régióból, iletve készséggel felkutatjuk és megtaláljuk a vásárlóink preferenciáinak megfelelő otthont.
Image