Boldog új évet kívánunk a spanyol tengerparton!

Ünnepi hangulatba öltözik a kivételes szépségű spanyol tengerpart a téli hónapokra és Costa Blanca természeti csodái ilyenkor a legszebb fényükben pompáznak.

Látogatók özöne érkezik, hogy stílusosan pólóban és rövidnadrágban, a homokban papucsban csoszogva grillezzen a tengerparton szeretteivel az év utolsó napjain.

Az óévet búcsúztatva tulajdonképpen tömegek űzik a legnépszerűbb, D vitaminban gazdag, helyi, téli sportot, miszerint kimaxolják a napozást. Majd Costa Blancáról szemtelenül barna bőrszínnel térnek haza.

Tengerparton tölteni az év utolsó napjait nem feltétlenül jelent nagy kihívást, sokakat csábított és vonz Horvátország, hogy átérezzék ezt a varázst.

A csoda azonban jórészt elmarad a didergés miatt, melyet a befagyott tavak lenyűgöző látványa sem tud feledtetni.

Costa Blanca fehér homokos tengerpartja az északi- és közép-európai országok lakosainak megbecsült téli “melegedője”.

Második otthonként tekintenek Spanyolországra, melyet sokan októbertől májusig látogatnak a legintenzívebben, majd a nyári iskolaszünet kezdetével csatlakoznak hozzájuk a nyaraló családok is.

A Sunestates munkatársai szeretetben, sikerekben gazdag, boldog Új Évet kívánnak.

Célunk, hogy a 2017. esztendőben is szakmai felkészültségünkkel hozzá segítsük partnereinket, hogy saját spanyol ingatlan vásárlása által átérezzék a nyár a télben felejthetetlen élményét.

B.Ú.É.K.
Image